E-reader

Op een e-reader kun je digitaal boeken lezen. E-readers zijn handig voor op vakantie of als je met de trein moet reizen, maar ze zijn ook handig voor thuis. Een e-reader leest een stuk comfortabeler dan een papieren boek. E-readers zijn zeer geschikt voor het lezen van romans en andere soorten boeken. Als je andere dingen op de e-reader wilt doen, kun je beter een tablet kiezen.

De e-reader heeft veel voordelen. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

E-reader kopen

Ben je overtuigd en wil je een e-reader kopen? Dan hebben wij een aantal kooptips voor je! Zodat je nooit voor de foute e-reader kiest.

Ondanks dat de e-reader een simpel apparaat is, zijn er tegenwoordig heel wat extraatje te vinden op een e-reader. Deze extraatjes kunnen zijn:

Merken e-reader

De e-reader is verkrijgbaar in veel verschillende merken. Deze merken zijn: Kobo, Amazon, PocketBook, Icarus, Barnes & Noble en Sony.

Benodigdheden e-reader

Op te voorkomen dat er iets met de e-reader gebeurt, kun je altijd kiezen om een hoes om je e-reader te doen. Dit beschermt je e-reader tegen vallen, stoten en vuil. Wij adviseren je er altijd een hoes omheen te doen. Ga jij je e-reader overal mee naartoe nemen? Dan is een autolader zeker een must. Zo kun jij je e-reader in de auto opladen en hoef je niet bang te zijn dat hij  leeg gaat bij het laatste hoofdstuk.