Cashback

Geplaatst op: 31-03-2014

Een andere bespaarmethode is de cashback korting. Dit is een principe dat hetzelfde werkt als kortingscodes. U kunt namelijk via een cashback site korting krijgen op een product. Op deze manier heeft u altijd korting op producten waarnaar u op zoek bent! Dit is een methode waarmee u gemakkelijk korting kunt verzamelen. U krijgt bij het cashbackprincipe niet direct uw korting op het product, deze bouw namelijk op bij een account dat u verplicht bent aan te maken bij het gebruik van cashback. Een voorbeeld van zo'n site is bv het online winkel portaal Eerstjames voor korting & cashback. Daarnaast kunt u op deze website nog veel meer kortingen vinden.

Hoe werkt een cashback website

Een cashback website is een site die vele verschillende kortingen biedt aan online winkelend publiek. Deze codes stelt hij beschikbaar in het openbaar, iedereen kan ze dus inzien, maar wanneer u gebruik wilt maken van deze codes bent u verplicht een account aan te maken op de desbetreffende cashback website. Dit is verplicht omdat u bij cashbackwebsites het tegoed van korting opbouwt op uw account i.p.v. direct de korting van het te bestellen bedrag af te halen. Een account is dus een vereiste. Nadat u een interessante korting hebt gevonden kunt u door middel van een link worden doorgelinkt naar de website van het bedrijf. Op die site kunt u vervolgens uw bestelling plaatsen. U betaald hierbij dus het volledige bedrag. Nadat de bestelling is afgerond ziet u dat de cashbackkorting op uw account is toegevoegd. Deze kunt u niet direct laten uit betalen. Dit kan pas wanneer u een bepaald limiet heeft bereikt dat duidelijk op de website zichtbaar is.

Voordelen van een cashbackwebsite

Cashback korting heeft als voordeel dat u nooit meer te veel betaald voor een product. U kunt gemakkelijk uw korting opslaan op u account, en het laten uitbetalen wanneer u dat uitkomt. Van deze kortingen kunt u altijd gebruik maken. Hierdoor hoeft u nooit meer de volledige prijs te betalen.